1 2 3 4 5
 
 
Mini-guide: iPhone ringetoner
 


På denne side kan du via et par YouTube videoer jeg har lavet lærer at lave dine helt egne ringetoner til iPhone. Disse toner vil også kunne bruges på en iPad eller iPod Touch til f.eks alarmer eller andet.

Før vi begynder er der et par ting der skal gøres for at være sikker på det hele kommer til at virke.

1. Det første du skal gøre er at åbne iTunes, gå ind i Indstillingerne og trykke på "Importindstillinger".2. Under "Importindstillinger" skal du vælge "AAC-kodning" og afslutte ved at trykke på "OK".Nu kan vi gå igang. Der er 2 måder at gøre det på. Den første måde viser hvordan man laver en helt sang om til en ringetone. Den anden måde viser hvordan man laver en del af en sang om til en ringetone så man selv kan bestemme hvilken del af sagen man vil have eller hvor den skal starte og slutte.

Metode 1:

Følg videoen trin for trin og det hele burde gå af sig selv.

Hvis du bruger en Windows computer skal du huske at der er nogle ting som hedder noget lidt andet. F.eks bliver der vist at du skal finde sangen via "Finder", det vil på en Windows maskine hedde "Stifinder" eller noget i den stil. Ellers er det hele grundlæggende det samme.

 

Metode 2:

Følg videoen trin for trin og det hele burde gå af sig selv.

Husk endelig at fjerne start og slut tidspunk fra sangen så du kan nyde din musik i hele sin længde når du er færdig eller som vist i videoen.

Skulle der være spørgsmål eller andet er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenfor eller kontakte mig via mail.

 
 
Skriv en kommentar

comments powered by Disqus