1 2 3 4 5
 
 
Mini-guide: iPhone Internetdeling

I denne Mini-guide vil jeg forklare hvordan man kan omdanne sin iPhone til et Wi-Fi netværk og derved sparer en masse penge hvis man går med tanker om at købe en tablet eller mobilt bredbånd til sin bærbare PC.

Bemærk venligst at denne guide er til iPhone brugere, men at det bestemt også er muligt at lave Internetdeling på nyere smartphones der kører f.eks Googles Android eller Microsoft Windows Phone. Lad os komme igang.

sne

Hvad kræver det:
For at kunne bruge Internetdeling med din iPhone skal den som udgangspunkt have den nyeste software. Jeg er ikke helt klar over hvor langt tilbage man kan gøre det, men har du en iPhone 3GS med iOS6 burde det kunne lade sig gøre. Alt efter det er køreklart.

Ud over den nyeste software er det vigtigt at du har en data pakke tilknyttet dit telefon abonnement da din regning ellers kan blive meget høj!


Slå Internetdeling til:

1. For at slå Internetdeling til skal du til at starte med gå ind i din iPhones indstillinger.

indstillinger

2. Når du er kommet ind i indstillingerne skal du gå ind under "Internetdeling"

internetdeling

3. Herfra kan du se feltet "Internetdeling" som er slået fra. Slide eller tap på knapen så den bliver blå.

internetdeling fra

4. Man kan nu se at knappen er blevet blå hvilket indikerer at Internetdeling er aktiveret.

internetdeling_til

5. Under Internetdeling skal du vælge et kodeord til de enheder der skal have adgang til din iPhones net.


6. Nu skal du på din tablet eller computer finde listen over trådløse internet. Jeg har i denne guide valgt at bruge min computer.

wifi

7. Find din iPhone på listen og klik på den. Du vil blive bedt om at skrive den adgangskode du valgte ovenfor. Vent et øjeblik og du burde være på.

Afslutning:
Ved at gøre ovenstående bruger du din iPhone som Wi-Fi modem og kan derved spare en masse penge på en tablet med 3G modem eller mobilt bredbånd til din computer. Du kan gøre nøjagtigt det samme med din iPhone eller anden nyere smartphone. Så hvis en sælger spørger dig om du ikke skal have f.eks en iPad eller en Android tablet med 3G siger du bare "Nej tak!" hvis du har en iPhone eller anden nyere smartphone med Internetdeling.

 
 
Skriv en kommentar

comments powered by Disqus